Ergonomi för välbefinnande Kontorsstolen Active Plus 3.0

Kontorsstolen Active Plus 3.0

Ergonomi för välbefinnande

Kontorsstolen Active Plus 3.0

Ergonomisk kontorsstol Active Plus 3.0

Sitter du långa arbetspass under din arbetsdag?
Kontorsstolen Active Plus 3.0
® är kontorsstolen som främjar aktivt sittande under långa arbetspass. Sitsen och ryggen är formgjutna i kallskum, vilket förenar komfortabelt sittande och lång hållbarhet. Kontorsstolen Active Plus 3.0® med alla dess tänkbara inställningsmöjligheter, ger stolen en mycket god balansering och gör att stolen upplevs följsam.

Vi har designat och tagit fram en riktigt bra kontorsstol, Active Plus 3.0.

Tyget i Active Plus 3.0 är mycket slitstarkt, 105000 Martindale.

Sitsen och ryggen är formgjutna i kallskum, som ger en lång hållbarhet.

Alla inställningsmöjligheter som finns på Active Plus 3.0, ger ergonomiska faktorer som bidrar till att minska belastningsskador i rygg, axlar och nacke, som är speciellt utsatta på grund av en felaktig sittställning under långa arbetspass.

KONSTORSSTOLEN AB

Den italienska Donati-mekanism har designats med omtanke om användarna. Synkron-mekanism med slider, möjliggör justering av sitsen framåt/bakåt samt sitsens lutning. Denna mekanism, ökar komfort och funktionalitet.

Ryggen är justerbar i höjdled och lutning. Active Plus 3.0 har en behaglig gunga vars hårdhet går att justera efter användarens vikt och längd. Detta ger dig en mycket god balansering, som gör stolen följsam. Gungans tryck och motstånd justeras med en vev, som vrids framåt/bakåt. Ryggen har även en s.k. shock absorber, för att undvika slag mot ryggen. Ryggen har även ett luftreglerat svankstöd.

Stolen har ett nackstöd i riktigt skinn, för att det ska vara lätt att hålla rent. Nackstödet är justerbart upp och ned samt framåt/bakåt.

Armstöden är justerbara på bredden och på höjden. Armstödens dynor är justerbara 360 °, samt framåt/bakåt.

Vår kontorsstol har 60mm gummihjul för hårda golv och 350mm nylonkryss. Sitthöjden är reglerbar från 45cm till 57cm. Sitthöjden regleras med en gaspatron.

Stolen är lättmonterad, då mekanism, armstöd och sits kommer förmonterat i låda. Det du behöver göra är att trycka i 5st hjul i krysset, sätta gas-kolven i krysset, montera ryggen med 3 skruvar mot mekanismen (verktyget sitter under sitsen), sätta ner den monterade mekanismen med sitsen o ryggen på gas-kolven samt sätta nackstödet på plats.

Stolen levereras omonterad i kartong för enkelt montage, svensk funktionsbeskrivning ingår.

VI ser fram emot att du skickar in din offertförfrågan
Konstorsstolen AB